Baggrund & Idé:   Til forsiden

Baggrund
:
Efter computerens gennembrud i slutningen af 1980'erne har jeg gennem godt 15 år interesseret mig meget for mange grene af computerarbejde og siden brugt computeren flittigt både erhvervsmæssigt på "super"-bruger niveau og som en stor fritidsinteresser.
Herunder ca. 10 år i bestyrelsen i en lokal idrætsklub med opgaver som design og rentegning af logo'er, opsætning og layout af skrivelser, annoncer, stævneprogrammer, gavekort og lign.
Under dette arbejde konstaterede jeg, at mange små firmaer ikke var i besiddelse af fornøden tid, computererfaring eller digitalt materiale som logo, visitkort og websites, hvilket gav grobund for ideen om at starte mit eget lille firma - primært som hjælp til disse små lokale firmaer m.v.

Jeg er ofte blevet brugt som lokal "hotline" af naboer, venner, familie og kollega'er ved mange former for computerproblemer, som reparationer, virus- og spam-angreb, programindstillinger, instruktioner i foto-/ og officeprogrammer , udfærdigelse af Power-Point præsentationer, brugermanualer, Excel regneark til statistiske og grafiske præsentationer og diagrammer, samt oprettelse af websites og lign. opgaver.

Jeg besluttede derfor sideløbende med mit hovederhverv som politiassistent, at udnytte min interesse og viden om computere til at starte et lille enkeltmandsfirma i computerbranchen.

IT-Webservice blev derfor oprettet som firma primo 2005.
 

Idé-grundlag:

Idégrundlaget er, at udnytte min interesse for og erfaring med computere, hjemmesider, layout og design til at klare de opgaver som mindre firmaer, klubber og private, gerne vil have udført indenfor grafisk computerarbejde, reparationer, opsætning, installering, salg og service, men ikke selv magter eller har tid til og ikke ønsker at betale en formue for i et stort professionelt IT-firma.

Opgaver:

kunne typisk være...

Software-relateret
:
Designe, Oprette og Fremstille websites, logo'er, firmapapirer, visitkort, præsentationer, salgsmapper, fotooptagelse og diverse grafisk arbejde samt

Hardware-relateret:
Udføre PC-reparationer og -opgraderinger, udrensning og optimering, formatering og geninstallering af programmer og salg af computere, tilbehør og mindre netværksløsninger.

Der vil selvfølgelig være opgaver, der kræver mere udstyr og expertise, end jeg råder over og derfor vil være nødt til at vælge fra, medens ingen opgaver vil være for små.

Pris niveau:

Da firmaet drives som enmandsfirma, har jeg ikke de samme udgifter til lokaler, personale og dyre maskiner, som et stort professionelt firma, og kan derfor tilbyde meget af det samme arbejde til en betydelig lavere pris.
Det er mit ønske at kunderne føler, de har fået udført et tilfredsstillende stykke arbejde til en fornuftig pris, hvilket forhåbentlig også giver kunden lyst til at benytte IT-Webservice igen, hvis der opstår et nyt problem eller ønske.
 

Vision:

Visionen er at opbygge og betjene en solid og trofast kundeskare, der kan give grobund for firmaets yderligere udvikling og blive kendt og anbefalet for godt og billigt arbejde.
 

Kunne du tænke dig at anvende min viden til gavn for dit firma, klub eller dig selv, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak og få et tilbud på opgaver af enhver art.
 

Kjeld Koldsø,
IT-Webservice, Holstebro.

Kontakt IT-Webservice